Lincoln City speelt zich zo goed als veilig in de League One!

Lincoln City neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen Fleetwood Town. De club uit Lincoln staat momenteel 18e met 45 punten uit 40 wedstrijden. Hiermee staat de club 10 punten voor op de degradatieplekken. Met nog 6 wedstrijden te gaan, kan Lincoln zich vanavond zo goed als zeker veilig spelen en zichzelf verzekeren van nog een jaar League One voetbal.

Bij tegenstander Fleetwood Town zijn de zorgen groter. De club staat momenteel 19e met 37 punten uit 39 wedstrijden. Het gat tot de degradatieplekken bedraagt maar 2 punten, hierbij moet wel gezegd worden dat Fleetwood een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Fleetwood kent alles behalve een goede vorm, van de laatste 14 wedstrijden wisten ze er maar liefst 1(!) winnend af te sluiten. De resultaten van Lincoln zijn de laatste weken erg wisselvallig. Toch is er een opvallende statistiek te ontdekken: Lincoln haalde dit seizoen 25 van de 45 punten uit uitwedstrijden. Al met al denken wij dat Lincoln City de favoriet is voor de winst, maar om iets meer zekerheid in te bouwen spelen we Lincoln City ongeldig bij gelijkspel tegen een odd van 1.98!