Wedtips goalscorers: Torenhoge odds voor Europese topschutters

Naast de traditionele 1X2-wedoptie is het inzetten op doelpuntenmakers vrij lucratief. Zelfs bij een slippertje van de ploeg kun je immers winnen. Kies je voor Europese topschutters, dan is de kans op een doelpunt bovendien vrij groot. Wij hebben voor jou dé wedtips op goalscorers, lees je mee?

Kylian Mbappé

Het is voor het wonderkindje en de miljoenen enclave zaak om de boel snel op orde te krijgen. Paris stond en staat ruim voor, maar laat de laatste weken keer op keer punten liggen. Marseille blijft winnen en de achterstand wordt daarmee kleiner en kleiner. Op dit moment is het verschil ‘nog maar’ 9 punten en er zijn nog 8 wedstrijden te spelen. Nu is Kylian Mbappé meer nodig dan ooit. 

De statistieken van de superspits zijn uitstekend. Met 15 doelpunten en 10 assists is Mbappé met afstand de gevaarlijkste speler bij de Parijzenaren. In 6 van de laatste 9 wedstrijden die de Fransman speelde voor Paris vond hij het net.

Mbappé scoorde in 6 van de laatste 9 wedstrijden die hij speelde

Pierre-Emerick Aubameyang

De grote vraag rond de Gabonese spits was: is het slechts een fase of kan Aubameyang dit niveau vasthouden? Mocht daar nog iemand over twijfelen, dan is het advies om even te kijken naar Real Madrid – Barcelona op 20 maart 2022. Barcelona walste over ‘De Koninklijke’ heen. Mede dankzij 2 doelpunten en 1 assist van Pierre-Emerick Aubameyang. 

Daarmee bouwt de spits voort aan een heerlijke statistiek. In de korte tijd dat de Gabonees bij Barcelona is, is de stand opgelopen tot 7 doelpunten en 1 assist. Als iemand het moet doen tegen Sevilla, dan is het Aubameyang wel!

Pierre-Emerick Aubameyang scoorde al 7 keer

Wedtips goalscorers

Er zijn meer spitsen op schot, maar in het lijstje van meest trefzekere spitsen van Europa mogen de namen van Kylian Mbappé en Pierre-Emerick Aubameyang niet ontbreken. De bookmaker heeft daar bij de Fransman al op ingespeeld, maar de odd voor de spits van Barcelona zijn behoorlijk hoog. Een uitstekende combo dus!

  • Kylian Mbappé en Pierre-Emerick Aubameyang scoren (7/10 units) 2.98

Alle tips lezen

Wil jij alle tips zien? Bekijk ons tipoverzicht!