Multitennis: Draper, Coco en Di Lorenzo winnen!

Draper – Bergs: Draper wint (1.32)

Draper heeft ons nog niet teleurgesteld: in zowat elke tennisparlay krijgt hij van mij een plaatsje en ook vandaag verwacht ik dat deze line groen kleurt. De Brit domineert in de Challenger-scene en speelt vandaag de finale tegen Zizou Bergs. Bergs is al bijna een jaar op zoek naar een nieuwe triomf bij de Challengers, maar zal aan Draper allerminst een makkelijke klant hebben. Die laaste won in 2022 al drie toernooien, en vandaag komt er een vierde bij.

Di Lorenzo – Kichenok: Di Lorenzo wint (1.26)

Di Lorenzo (WTA 192) speelt in deze kwalificatiefinale relatief dicht bij huis tegen de Oekraïense Kichenok. Die laatste is een dubbelspecialiste en in deze single game dus grote underdog. In Charleston speelt ze haar eerste single toernooi sinds januari, waar ze er in de eerste ronde meteen uit ging.

Vandeweghe – Lee: Vandeweghe wint (1.40)

Haar voornaam alleen al maakt me warm om voor haar te supporteren, maar ook tennisgewijs heeft Coco Vandeweghe (WTA 167) vanavond het voordeel tegen de Roemeense Talaba (WTA 257). Net terug van een lange blessure, leek ze in de eerste ronde van dit toernooi herboren. Talaba kent een snipperseizoen en mag hier geen probleem vormen voor Coco.