Belgische picks en winst Chelsea vormen deze threefoldbet!

Chelsea – Brentford: Chelsea -1 Asian (1.55)

De internationale break is (eindelijk) over en Chelsea mag meteen vol aan de bak tegen het bescheiden Brentford. Thomas Tuchel zal hopen dat zijn team op hetzelfde elan doorgaat als vóór die break; 12 van hun 13 laatste wedstrijden werden gewonnen.

En tegen Brentford zijn ze zeker en vast de sterkere ploeg én hebben ze het thuisvoordeel. Met het oog op het Champions League-duel van volgende week zullen misschien enkele spelers rusten, zoals Pulisic die laat terug kwam uit de Verenigde Staten, maar met een Kai Havertz die tegenwoordig alles wat hij aanraakt in goud verandert, is dit een no-brainer.

WELKOMSTBONUS TOT €250


KV Mechelen – KV Kortrijk: meer dan 2.5 doelpunten (1.63)

Als je een leuke wedstrijd wilt zien, stelt KV Mechelen bijna nooit teleur. Gemiddeld vallen er 3,5 doelpunten per wedstrijd, en in eigen stadion geven ze altijd vol gas. Deze line kunnen ze zonder twijfel zelf halen vandaag.

Kortrijk heeft niets meer om voor te spelen, en in 2022 slechts één van hun 12 partijen. Ze scoorden de laatste wedstrijden niet vaak, maar tegen de kwetsbare defensie (57 tegendoelpunten, 32 matchen) zie ik ze minsten één doelpunt maken. Historisch gezien vallen er altijd doelpunten tussen deze twee sides, de laatste 3 onderlinge duels werd deze line makkelijk gehaald.

Je kan ook BTS spelen (1.75), al is het afwachten hoe KV Kortrijk voor de dag zal komen.

Zulte Waregem – Sint-Truiden: Sint-Truid draw no bet (1.74)

Het is simpel: zonder spitsenduo Vossen-Gano speelt Zulte Waregem volgend jaar geen eerste klasse meer. Zelfs nu zijn ze mathematisch nog niet zeker van behoud, en dat heeft alles te maken met het gewankel achterin. De op één na slechtste defensie van het land.

Sint-Truiden moet absoluut punten pakken om in de top 8 te blijven, en ik zie geen enkele reden waarom dat vandaag niet zou lukken. Al 7 wedstrijden op rij zijn ze ongeslagen, 5 keer wonnen. De fans van de Kanaries dragen hun ploeg en coach Marc Brys op hun handen, en terecht. Een goed voetballende ploeg met een duidelijke structuur, tegen een ploeg die al het hele seizoen zonder enige synergie of vorm van richting speelt: opnieuw een no-brainer.