NBA: Celtics starten vannacht furieus tegen de Pacers!

BOS Celtics – IND Pacers: BOS Celtics wint eerste quarter -4.5 (1.86)

De bookies hebben hier een heel duidelijke favoriet gekozen (BOS odd 1.07, IND odd 7.00), en terecht. De Celtics kennen een sterk seizoen (47-30), de Pacers horen bij de 3 slechtste teams in de Eastern Conference (25-52). Daarbij missen de Pacers met Duarte en Brogdon twee belangrijke pionnen, een grote aderlating voor hun defence.

Weinig value in deze wedstrijd dus, zou je denken. Al ontdekten we bij beide teams een trend die plaatsvindt tijdens het eerste kwart van de wedstrijd. Volg even mee.

De Pacers starten hun wedstrijd meestal niet best: hun laatste tien wedstrijden wonnen ze het openingskwart slechts 2 keer, 8 losses dus. Gemiddeld verliezen ze dat eerste kwart met 8,5 (!) punten verschil.

Dag en nacht met Boston, dat slechts één keer het eerste kwart verloor in hun laatste tien wedstrijden. Zij halen gemiddeld 6,5 punten meer dan de tegenstander.

Statistieken zeggen natuurlijk nooit alles; Boston is hier gewoon het betere team én heeft, na een nipte nederlaag tegen Miami Heat twee nachten geleden, aan motivatie geen gebrek om het vannacht goed te maken met de thuisfans!

Live Betting NL - de #1 op live wedden