Bohemians en Derry City houden elkaar wederom in evenwicht!

Derry City is het seizoen goed begonnen en staat bovenaan in de Ierse Premier Division. Ze hebben 14 punten behaald in de eerste 6 wedstrijden. Toch ging dit niet altijd gemakkelijk. Derry City won tot nu toe slechts eenmaal met meer dan één doelpunt verschil. Dit was echter in de thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat Drogheda United. Grote kans dat zij het vrijdag een stuk lastiger krijgen!

Thuisploeg Bohemians is het seizoen daarentegen wisselend begonnen. The Gypsies hebben het seizoen afgetrapt met maar liefst vier gelijke spelen in de eerste zes wedstrijden. Allerminst een goede start dus voor de ploeg uit Dublin.

Beide ploegen houden elkaar vaak in evenwicht, zo blijkt ook uit het verleden. In het voorgaande seizoen eindigden de ploegen op een vierde en vijfde plaats in de Ierse hoogste divisie en het verschil tussen beide ploegen was slechts twee punten. Ook zijn de laatste drie ontmoetingen in Dublin tussen deze ploegen geëindigd in een gelijkspel. Grote kans dat deze ploegen elkaar vrijdag wederom in evenwicht houden!