Verdubbel je inzet met deze threefold Challenger-tennisbet!

Haase – Draper: Draper wint (1.28)

Jack Draper (ATP 146) is simpelweg niet te houden in de Challenger-scene dit seizoen. In het Italiaanse Forli won hij 2 van de 3 toernooien waar hij aan deelnam, en ook in St. Brieuc is hij goed begonnen met een overwinning tegen Marchenko. De 20-jarige Brit is nog net een maatje te klein om bij de grote jongens furore te maken, al maakte hij het Norrie (ATP 12) aardig moeilijk tijdens de ATP Miami. Tegen Haase (ATP 263) zal hij volgens mij weinig problemen kennen; de Nederlander lijkt naar zijn fin de carrière te hobbelen.

Squire – Halys: Halys wint (1.23)

Een ongelofelijk dominante wedstrijd van Halys (ATP 115) in de 1/16e finale, tegen Lamasine (ATP 288), is een voorbode voor wat in deze match gebeuren zal. De 4 games die hij verloor leek hij weg te geven uit medelijden voor z’n landgenoot, die er werkelijk niet aan te pas kwam. Squire moest al 3 rondes doorstaan om zover te geraken, en botst hier voor het eerst tegen een sterkere tegenstander. Een logische overwinning.

Rodionov – Sugita: Rodionov wint (1.26)

In Lugano krijgen we een wedstrijd met 2 spelers die dicht bij elkaar staan op de ATP-ranking. Sugita won het laatste onderlinge duel, maar sindsdien is de vorm van Rodionov de lucht in geschoten. De Oostenrijker won het Challengertoernooi in Biel, en telt nu al 6 opeenvolgende overwinningen. Sugita is een sterke speler, maar is pas vorige week aan het seizoen begonnen. Dat zal hem hier zeker parten spelen tegen een Rodionov die het verliezen van een wedstrijd verleerd is.

Live Betting NL - de #1 op live wedden