Revanche voor Lyonnaises en doelpunten in Denemarken!

Olympique Lyon (D) – Juventus (D): Lyon wint en meer dan 2.5 doelpunten (1.54)

Olympique Lyon is een grootmacht in het vrouwenvoetbal. Veel verbaasde blikken richting smartphone dan ook, toen ze vorige week verrassend hun heenwedstrijd in Turijn verloren met 2-1. De Lyonnaises stonden 0-1 voor, niks aan de hand dus, tot Ellie Carpenter in de 60e minuut rood kreeg. Toch duidelijk het sterkere team, en dat zie je ook aan de statistieken van die wedstrijd.

Vooral thuis is Lyon werkelijk onklopbaar. In de competitie werden alle 9 matchen gewonnen, met 44 gescoorde doelpunten en slechts één goal tegen. Ook in hun 3 CL-thuiswedstrijden wonnen de dames van Lyon, met een doelpuntensaldo van +10. Het accidentje van vorige week moet vanavond rechtgezet worden en dit team is daar zeker toe in staat.

Esbjerg – Hobro IK: meer dan 2.5 doelpunten (1.84)

Twee teams die niet vies zijn van een doelpuntenfestijn, hun laatste ontmoeting eindigde op 2-6 voor Esbjerg. Die laatste haalde deze line in 3 van hun laatste 5 wedstrijden, en in 4 van hun laatste 5 thuiswedstrijden.

De bezoekers haalden deze line dan weer in 4 van hun laatste 5 wedstrijden. Beide teams hebben ruim 3 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Je kan deze bet ook op +1.5 spelen om voor een verdubbelaar met minder risico te gaan, totaalodd 1.93.