Palermo doet fans kirren van de pret en Swiatek stoot door!

Bij weinig aanbod durven we al eens combineren; hieronder onze analyse voor deze voetbal-tennis combinatie! Je kan deze bets combineren om je inzet te verdrievoudigen, persoonlijk speel ik ze zowel single als lower stake gecombineerd.

Palermo – Taranto: Palermo meer dan 1.5 doelpunten (1.88)

Palermo is hun fans een overwinning verschuldigd. De Sicilianen speelden al 3 keer op rij gelijk en moeten dringend aanknopen met een overwinning. Wat wel zeker is, is dat de Palermitani makkelijk de weg naar doel vinden. In hun laatste 5 duels werd, op één duel na, minimum 2 keer gescoord. En dat is in lijn met hun stats in eigen stadion: een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd.

Taranto, een typisch Italiaans-verdedigende ploeg: weinig doelpunten voor, weinig doelpunten tegen. Ze bengelen onderaan het klassement en 11 wedstrijden op rij zonder overwinning zal het vertrouwen geen goed doen. Daarbovenop kende de uitploeg van vandaag een covid-uitbraak die zo hevig was dat hun laatste 2 wedstrijden afgelast werden. Een overwinning voor Palermo staat hier in de sterren geschreven en we hopen dat ze hun scorend vermogen optimaal benutten!

€20 FREE BET


Kvitova – Świątek: Świątek wint 0-2 in sets (1.60)

In het vrouwentennis zijn er weinig constanten, maar als je er dit seizoen ééntje moet noemen is het wel de Poolse Iga Swiatek. Al 14 wedstrijden na elkaar wint de nummer 2 op de wereldranglijst, zowel het WTA Doha als WTA Indians Wells schreef ze bij op haar conto. En of ze genadeloos is: de laatste 6 matchen werd geen enkele set verloren.

Kvitova kent een minder seizoen en raakte in geen enkel toernooi verder dan de 1/8e finale. Deze kwartfinale is haar beste prestatie dusver, al moet gezegd dat ze nog geen echte toppers heeft verslagen. Swiatek daarentegen versloeg onder meer Keys, Halep, Sakkari en Gauff met telkens 2-0. Nu WTA 1 Barty onverwachts het parcours verlaten heeft, heeft de Poolse des te meer motivatie om elke wedstrijd te winnen