NBA: Mavericks en Suns winnen!

Cleveland Cavaliers vs Dallas Mavericks: Dallas -4.5 (1.96)

De Mavericks verkeren in bloedvorm met 4 wins in hun laatste 5 duels. En ze winnen allerminst met kleine verschillen: sterspeler Luka Doncic neemt z’n team steeds vaker op sleeptouw en haalde tegen de Lakers al zijn tiende triple-double van het seizoen.

De Cavs herpakten zich na 3 nederlagen op rij tegen kneusje Orlando (107-101). Het draait niet zoals het moet bij het team van J.B. Bickerstaff, en het uitvallen van center Evan Mobley zal cruciaal zijn vannacht. Ook Wade, Allen en Sexton zijn geblesseerd. Een uitgedunde kern dus voor de thuisploeg, die van de Mavericks geen cadeautjes zullen krijgen.

TOT €250 CASINO BONUS BESCHIKBAAR


Golden State Warriors vs Phoenix Suns: Phoenix -6.5 (1.97)

Het merendeel van de NBA-tippers verwachten dat Golden State in eigen huis gesteamrolled zal worden door Phoenix. Zonder Steph Curry is het verschil dag en nacht, en dat merk je in de resultaten. Sinds zijn uitvallen werd slechts 1 van de 7 (!) wedstrijden gewonnen, en telkens opnieuw met een groot verschil in punten.

De Suns daarentegen zijn aan een wervelend seizoen bezig (61W – 14L), en wonnen al weer 8 wedstrijden op rij. Ze gaan al sowieso als nummer 1 de play-offs in, maar ik verwacht niet dat Devon Booker weinig minuten krijgt. Ook Chris Paul komt na zijn blessure stilaan terug in de line-up en zal zijn portie speelminuten meepikken. Veel vertrouwen in deze!