Macedonisch sprookje eindigt vanavond in deze verdubbelaar!

Portugal – Noord-Macedonië: Portugal -1.5 Asian (1.58)

Eerlijk: deze wedstrijd had ik liever als neutrale kijker gevolgd, maar de value op Portugal is hier wel erg aantrekkelijk. En als de Portugezen winnen, is dat meestal met meer dan één doelpunt verschil. De offensieve kracht voorin moet maar één doelpuntje prikken vanavond, en dan moet Macedonië uit blok beginnen spelen wat betekent dat er ruimte moet weggegeven worden.

We weten natuurlijk allemaal dat voetballand Italië in diepe rouw gedompeld werd door de Macedoniërs, maar wie die wedstrijd zag weet dat Macedonië er meer dan eens met de schrik vanaf kwam. 32 schoten, 16 hoekschoppen, kansen missen voor een leeg doel; volgens mij hebben Ronaldo en co vanavond genoeg aan de helft van die statistieken om Macedonië over de knie te leggen.

€250 aan FREE BETS


Polen – Zweden: minder dan 2.5 doelpunten (1.47)

Een line die Zweden in 4 van haar 5 laatste duels haalde. Beide teams gaan opvallend vaak rusten met 0-0, en dat is exact wat we nodig hebben om deze under-line binnen te trekken. Zeker in een wedstrijd die zo beslissend is, zie ik hier geen van beide teams vanaf het begin voluit gaan. Een lange studieronde aan het begin van de wedstrijd in combinatie met een defensief sterk Zweden zijn het perfecte recept voor weinig doelpunten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden