Voetbalverdubbelaar in Noord-Ierland en Frankrijk!

Glentoran – Carrick Rangers: Glentoran -1 Asian (1.50)

In de Noord-Ierse Premiership ontvangt Glentoran vanavond de Carrick Rangers. De thuisploeg staat 3e in de stand (66 pt.), de bezoekers 10e (25 pt.). Uit de stand alleen al kunnen we een groot verschil in kwaliteit aflezen, en bij Glentoran zien de Carrick Rangers sowieso al graag komen. De laatste 4 onderlinge duels werden telkens gewonnen met minstens 2 doelpunten verschil én zonder tegendoelpunt te incasseren.

Glentoran speelt zaterdag de halve finale van de Irish Cup en zal misschien wat basisspelers op de bank laten beginnen, maar in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zijn ze verplicht om de fans waar voor hun geld te geven. Tegen de Rangers, die al 9 wedstrijden op rij niet meer konden winnen, voelt dit als een zekerheidje.

Welkomstbonus tot €250,-


Bourg-Péronnas – Stade Lavallois: Bourg Péronnas wint of gelijkspel (1.32)

Bourg-Péronnas is het zwarte beest van leider Stade Lavallois: de laatste 4 onderlinge duels werden gewonnen door de thuisploeg van vanavond. Ook op het veld van de leider werd met 1-2 gewonnen eerder dit seizoen. Als 4e in de stand moeten vanavond absoluut punten gepakt worden om de top 3 in het vizier te houden.

Beide ploegen zijn gewaagd aan elkaar, voor mij zijn het thuisvoordeel en de geschiedenis tussen deze clubs de beslissende factor om Bourg-Péronnas hier minstens een punt te zien pakken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden