ATP Miami: picks van de dag

Vandaag staan de 1/16e finales van het ATP-toernooi in Miami op het schema. Hieronder vind je 2 value picks, die ik zowel single als gecombineerd speel. Succes!

Korda – Kecmanovic: Kecmanovic wint (1.68)

Kecmanovic (ATP 48) is in 2022 sterk uit de startblokken geschoten (17-6 win/loss) en ook in Miami verrast de Serviër. In de vorige nog werd Auger-Aliassime (ATP 9) kansloos naar huis gespeeld. De hardcourts van Miami liggen hem duidelijk en hij zal hier op zoek gaan naar zijn vierde 1/8e finale op rij.

Korda (ATP 38) schakelde in de vorige ronde Ramos-Viñolas uit in 3 sets, maar in die wedstrijd werden enkele zwaktes blootgelegd. Vooral de vele unforced errors zal hij tegen Kecmanovic echt wel achterwege moeten laten om kans te willen maken.

ONTVANG EEN €20,- FREE BET!


Fritz – Paul: Fritz wint (1.63)

Fritz (ATP 13) sloeg enkele weken geleden de tenniswereld met verstomming door Rafael Nadal zijn eerste nederlaag van 2022 toe te dienen, en dat nog wel in de finale van een ATP-toernooi. De Amerikaan speelt het beste seizoen sinds hij zijn profcarrière begon en bulkt van het vertrouwen. Met 10 overwinningen op rij en slechts 4 nederlagen in 2022, onder meer tegen Zverev en een vijfsetter tegen Tsitsipas, is hij hier de grote favoriet.

Live Betting NL - de #1 op live wedden