Engelse Double: Bijna 4 keer je inzet op Engelse velden!

De wereld aan interlandvoetbal, maar ook de Engelse League One. Een verstandige keuze, want vriendschappelijke interlands zijn en blijven bijzonder riskant. Daar staat niets op het spel, hier wel. Bovendien zijn de statistieken bij deze wedstrijden wel heel overtuigend.

Ipswich Town – Plymouth Argyle

Dit affiche is er een tussen twee ploegen in vorm. Voor de bezoeker is het kampioenschap nog haalbaar. De thuisploeg zet vol in op de play offs. Plymouth is bezig met een heuse aanval op de top de laatste weken. De concurrentie verspeelt punten, maar Plymouth blijft winnen. De laatste 6 wedstrijden werden gewonnen en in al die 6 wedstrijden hield de ploeg uit de gelijknamige stad het doel schoon. Dat is al genoeg reden om aan te nemen dat Plymouth het Ipswich ook lastig gaat maken. Bovendien laat Ipswich af en toe steekjes vallen.

Want hoewel de thuisploeg de laatste weken niet veel verliest en best aardig in vorm is, wordt er ook niet overdreven veel gewonnen. Ipswich speelt erg vaak gelijk. Al 5 keer in de laatste 8 wedstrijden. Dat maakt de dubbele kans nóg aantrekkelijker.

Plymouth won de laatste 6 wedstrijden

Doncaster Rovers – Charlton Athletic

Bij Doncaster is de vorm een stuk minder en zijn de zorgen minstens zo groot als de vorm bij Plymouth. Doncaster staat in de degradatiezone. De laatste weken bieden ook niet bepaald aanknopingspunten. Sinds de overwinning op Accrington (2-0 op 22 februari 2022, red.) is er niet meer gewonnen. Sterker nog, in 3 van de laatste 4 wedstrijden werd er niet gescoord door Doncaster. Dat biedt mogelijkheden voor tegenstander Charlton.

De bezoekers verkeren ook niet in de vorm van hun leven. Daar bieden de laatste weken echter wel hoop. Tegen Gillingham (1-0, red.) en Burton (2-0, red.) werd er gewonnen en het doel bleef schoon. Bovendien zorgt de eerdere ontmoeting voor optimisme bij Charlton.

In de eerste ontmoeting dit seizoen had Charlton geen kind aan Doncaster. Een eenzijdige wedstrijd eindigde in een klinkende 4-0 overwinning. Charlton produceerde maar liefst 18 doelpogingen, waarvan er 10 op doel gingen. Doncaster kreeg geen enkele bal tussen de palen.

Charlton won de eerste ontmoeting met 4-0

Conclusie en wedtips

Ipswich is de favoriet in het duel met Plymouth, maar het is onduidelijk waarom. De bezoekers zijn in bloedvorm en blijven maar winnen. Met zo’n hoge odd moet je profiteren van de dubbele kans. Net als dat je moet profiteren van de hoge odd voor Charlton. Tegenstander Doncaster is niet bepaald in vorm en in de eerste ontmoeting was het eenrichtingsverkeer. Al met al een heerlijke double!

  • Dubbele kans: Plymouth Argyle of gelijkspel & Charlton Athletic wint (6/10 units) @3.76
Live Betting NL - de #1 op live wedden