Weinig doelpunten in Eindhoven vanavond en dat om deze reden!

FC Eindhoven – De Graafschap: beide teams scoren: nee (2.15)

In de Eerste Divisie ontvangt FC Eindhoven vanavond De Graafschap en daar zullen de thuissupporters ongetwijfeld naar uitkijken. De Eindhovenaren zijn al 13 (!) wedstrijden ongeslagen, 8 van die 13 wedstrijden gewonnen. Toch staat de odd voor thuiswinst verrassend hoog (2.48), maar daar is reden voor.

De belangrijkste schakel bij de thuisploeg, Joey Sleegers, ligt in de lappenmand en dat is een gigantische aderlating voor Eindhoven. Met 16 doelpunten en 11 assists is hij de man die de boel doet draaien, en het wordt afwachten hoe Eindhoven het er vanavond zonder hem vanaf brengt.

En zelfs als Eindhoven de weg naar doel vindt, staan ze tegenover een team dat in de laatste 5 wedstrijden slechts één keer tot scoren kwam. De Graafschap kent een vormdip van jewelste en dat maakt deze odd wel héél aantrekkelijk. Bovendien eindigde het duel in de heenronde ook op 0-0.

Live Betting NL - de #1 op live wedden