Vrijdagavondverdubbelaar!

Real Zaragoza – SD Amorebieta: Real Zaragoza ongeldig bij gelijkspel (1.34)

Zaragoza kent een ware heropleving de laatste maanden en boekte maar liefst 4 overwinningen in haar laatste 5 wedstrijden. Uitzonderlijk voor dit team als je weet dat slechts 9 van de 32 wedstrijden dit seizoen 3 punten opleverden.

Amorebieta weet al 7 wedstrijden niet meer wat winnen is en is hier vanavond duidelijk de underdog. Het enige wat mij tegenhoudt om Zaragoza wint te spelen (1.87), is dat beide teams maar liefst de helft van hun wedstrijden dit seizoen gelijkspelen. Op veilig spelen dus!

Frankrijk – Ivoorkust: Frankrijk wint (1.40)

Veel uitleg heeft de ploeg van Frankrijk niet nodig, en volgens mij zullen Les Blues zich in eigen land niet laten blameren (subtiele verwijzing naar Italië) tegen Ivoorkust. Kylian Mbappe zal zich als een vis in het water voelen om eindelijk nog eens met een winnende ploeg te spelen, en zal zich zeker en vast niet inhouden; bij PSG is er dan ook niks meer om voor te spelen.

De Fransmannen wonnen hun laatste 5 vriendschappelijke matchen, telkens thuis, tegen toch niet de minste landen zoals Uruguay (1-0), Oekraïne (7-1!) en Wales (3-0). Ivoorkust is allerminst een slechte ploeg, maar winst voor Frankrijk is hier de enige optie.

Noorwegen – Slowakije: Noorwegen ongeldig bij gelijkspel (1.23)

Haaland, Sorloth en Odegaard. Dat is het aanvalstrio dat vrijdagavond verwacht wordt op het wedstrijdblad bij Noorwegen. Een stugge ploeg dat weinig doelpunten slikt, maar op een of andere manier toch nog net te weinig de weg naar doel vindt.

Slowakije mist Hamsik, en dat is wel een hele klap voor het scorend vermogen van de ploeg. Duda is de speler met het tweede meeste doelpunten bij de Slowaken: slechts 9 goals uit 54 interlands.

Hoe dan ook is Noorwegen hier gewoon de sterkere ploeg, en met een volledige fitte Haaland zie ik ze hier nooit verliezen van Slowakije.