Verdubbel je inzet met deze WK-kwalificatiewedstrijden!

Zweden – Tsjechië: Zweden ongeldig bij gelijkspel (1.42)

Zweden plaatste zich in een groep met Spanje zowaar bijna rechtstreeks voor het WK, maar verloor op de voorlaatste speeldag verrassend van Georgië waardoor op de laatste speeldag enkel een overwinning in Spanje voldoende was.

De blauw-gelen kunnen hier genieten van het thuisvoordeel en dat maakt wel degelijk een groot verschil, de laatste nederlaag op eigen bodem werd bijna 2 jaar geleden, tegen Portugal. Tegen Tsjechië, dat hun beste speler Schick mist, zijn ze dus favoriet.

ONTVANG EEN €20 FREE BET!


Italië – Noord-Macedonië: Italië wint (1.17)

Noord-Macedonië is zeker geen te onderschatten ploeg; ondanks een gebrek aan grote namen is dit collectief erin geslaagd 2e te worden in hun groep én Duitsland te verslaan. Al is de vraag vanavond hoe ze aanvallend voor de dag zullen komen tegen een defensief ijzersterk Italië. Coryfee en het gezicht van de ploeg Pandev is al een tijdje gestopt, en ook Eljif Elmas zal er vanavond niet bij zijn (geschorst). Italië boekt hier in het eigen Stadio Olimpico een logische zege.

Portugal – Turkije: meer dan 1.5 doelpunten Portugal (1.47)

Cristiano Ronaldo, João Félix, Diogo Jota, Bernardo Silva. Veel meer moet er eigenlijk niet gezegd, hieronder toch wat onderbouwde uitleg!

Bij Turkije liggen de internationale gloriedagen jammer genoeg al langer achter rug; de Ay-Yıldızlılar maakten op het EK een toch wel heel teleurstellende beurt met 0 op 9 in de groepsfase. Vooral achterin is het kaas met gaten: in de WK-kwalificatie groepsfase konden de Turken enkel tegen Gibraltar de 0 houden in een groep met Letland, Montenegro en Noorwegen. Het Portugese aanvalsgeweld moet hier makkelijk 2 keer kunnen scoren!