Doelpunten aan beide kanten in deze League Two-single bet!

Port Vale – Exeter: beide teams scoren (1.87)

Terwijl velen genieten van een welverdiende interlandbreak,wordt in de lagere regionen van het Engelse voetbal onverbiddelijk doorgevoetbald. In de League Two, de Engels vierde klasse staat dinsdagavond een erg belangrijke wedstrijd op het schema. Port Vale moet thuis vol aan de bak om de top 7 binnen te dringen, Exeter kan een grote stap richting rechtstreekse promotie zetten.

Op zich kan dit een afwachtende wedstrijd worden, maar enkele opvallende statistieken doen ons toch eerder neigen naar een pot met doelpunten. Zo scoorde Exeter bijvoorbeeld in op 2 na elke uitwedstrijd dit seizoen. Ook in 3 van de laatste 5 duels van Exeter vonden beide teams de weg naar doel. Daarbij komt nog het feit dat 2 vaste verdedigers bij Port Vale twijfelachtig zijn voor vanavond en er dus met reservespelers verdedigd zal moeten worden.

Port Vale zelf vindt dan weer gemakkelijk de weg naar doel; in hun laatste 16 duels scoorden ze slechts in 2 wedstrijden niet. Ook in 4 van hun laatste 5 duels scoorden beide teams.

Kortom, beide ploegen hebben gewoon een oerdegelijke aanval en zijn achterin allerminst waterdicht. Een mooie odd voor BTS dus!