Zo kan AC Milan een gigantische klap uitdelen!

Het is ontzettend spannend in de Serie A. AC Milan is bezig aan een wederopstanding, ‘De Oude Dame’ is in verval en Napoli en Inter hebben tot dusver het nakijken. Dit weekend kan AC Milan een gigantische klap uitdelen en jij kunt ervan profiteren!

Cagliari – AC Milan 

De koploper van de Serie A gaat op bezoek bij Cagliari. Niet alleen in Milaan, maar over de hele wereld kijken mensen mee met de kampioensstrijd in Italië. De wederopstanding van ‘I Rossoneri’. Cagliari lijkt niet bij machten om spelbreker te zijn in het droomseizoen van AC Milan. De ploeg onder leiding van de 60-jarige Mazzarri Walter was bezig aan een aardige reeks, maar zag die eindigen tegen Lazio en het nietige Spezia. In de eerste ontmoeting was het krachtsverschil overduidelijk. Milan had geen kind aan Cagliari en won in eigen huis met 4-1 dankzij doelpunten van Sandro Tonali, Rafael Leao en Olivier Giroud (2x). Voor deze wedstrijd zal AC Milan extra gebrand zijn. Dat heeft alles te maken met de concurrenten.

Lastig programma voor Inter en Napoli 

Concurrenten voor de titel, Inter en Napoli, gaan geen gemakkelijk weekend tegemoet. Napoli ontvangt Udinese. De bezoekers hebben zich de laatste weken gekroond tot reuzendoder. In de laatste 4 weken wist Udinese Lazio, AC Milan en AS Roma op een punt te houden. Die wedstrijd is voor de Napolitanen nog lang niet gewonnen.

Inter wacht op papier een nog sterkere tegenstander. In eigen huis neemt de ploeg van onder andere Stefan de Vrij het op tegen Fiorentina. Hoewel de bezoekers niet bepaald het seizoen van hun leven spelen, zijn de kwaliteiten onmiskenbaar aanwezig. Atalanta verkeek zich al 2 keer op ‘Viola Gigliati’ en ook Napoli ging onderuit.

Zowel Napoli als Inter spelen voorafgaand aan het duel tussen Cagliari en AC Milan. Als één van beide punten verspeeld of wanneer ze dat beide doen, kun je een nog getergder AC Milan verwachten.

Conclusie & wedtip

AC Milan is zonder twijfel de favoriet in dit duel. De Milanezen ruiken dat het er in zit dit seizoen, de titel. In de afgelopen periode is gebleken dat AC Milan niet snel steekjes laat vallen. De tegenstander is niet in goede doen en daar moet AC Milan van profiteren. Bovendien speelt de concurrentie eerder. Als daar punten verspeeld worden, is de kans op een overwinning van Milan nóg groter.

  • AC Milan wint (7/10 units) 1.70