Bundesliga Double

In Duitsland staan twee bijzondere wedstrijden op het programma. Twee ploegen die strijden om de Europese tickets komen in actie en treffen een tegenstander die totaal niet in vorm is. Dat is de basis van een heerlijke double. Speel jij mee?

Greuther Fürth – Freiburg

De thuisploeg van vandaag is dé degradatiekandidaat van de Bundesliga. Een ontsnapping zou een verrassing van formaat zijn. Een truc waar Hans Kazan én Hans Klok nog een puntje aan kunnen zuigen. De achterstand is inmiddels 9 punten met nog 8 wedstrijden op het programma. Van de laatste 6 wedstrijden werd er slechts 1 gewonnen. Gezien de vorm bij de tegenstander is het onwaarschijnlijk dat daar vandaag verandering in komt.

Freiburg is namelijk in bloedvorm en bezig aan een waanzinnig seizoen. Met 5 punten voorsprong op nummer 7 Köln hebben de bezoekers een Europees ticket stevig in handen. En er is zicht op meer. Het ticket voor de Champions League is namelijk binnen handbereik. In de eerste ontmoeting boekte Freiburg een eenvoudige overwinning. Alles wijst erop dat dit nu weer gaat gebeuren.

Matchtfact:

  • Greuther Fürth won slechts 1 van de laatste 6 wedstrijden.

Hertha BSC – TSG Hoffenheim

Het was 18 december 2021… Het klinkt als het begin van een slecht kerstnummer. Dat is het niet. Het is de datum dat Hertha BSC voor het laatst wist te winnen. De overwinning op Dortmund was spectaculair. De reeks daarna ook, maar dan in negatief opzicht. Al 10 wedstrijden heeft Hertha niet gewonnen. Van die 10 wedstrijden werden er 8 verloren. Deze week komt Hoffenheim op bezoek en dat beloofd weinig goeds.


De bezoekers plaatsen tegen Bayern München een kroon op de goede reeks. In eigen huis werd de ‘Rekordmeister’ knap op een gelijkspel gehouden. Daarmee is Hoffenheim de laatste 5 wedstrijden ongeslagen. De ommekeer komt precies op het goede moment, want Hoffenheim heeft ook nog altijd zicht op de Champions League. De bezoekers hadden in eigen huis geen kind aan Hertha. Deze wedstrijd wordt naar alle waarschijnlijkheid wederom gewonnen door Hoffenheim.

Matchfact:

  • Hertha heeft al 10 wedstrijden niet gewonnen.

Conclusie & wedtip

Het is heel eenvoudig. Hoffenheim en Freiburg zijn nog volop in de race voor Europese tickets. Bovendien zijn de twee met een bizar lekkere reeks bezig. Er mogen geen punten worden verspeeld. De tegenstanders zijn juist totaal niet in vorm en lijken niet bij machten om het hun opponent lastig te maken.

  • Freiburg en Hoffenheim winnen (6/10 units) 2.91
Live Betting NL - de #1 op live wedden