Verdubbelaar: Union wint en Genoa moét aanvallen voor eigen publiek!

Union – KV Oostende: Union wint -1 Asian (1.43)

Toen zowel Undav als Vanzeir geschorst aan de kant bleven, kreeg Union het even moeilijk voor doel. Kopzorgen voor Felice Mazzu zou je denken, die Vanzeir nog steeds moet missen (5 speeldagen schorsing). Blijkt nu dat Deniz de klus in z’n eentje kan klaren; sinds zijn terugkomst dendert de trein van Union weer voort als vanouds, de Brusselaars scoorden 7 keer in hun laatste 2 wedstrijden. Vier stuks kwamen van de voet – en het hoofd – van Deniz Undav.

Wees maar zeker dat met knikkende knieën richting Brussel trekt. De heenwedstrijd zullen ze niet snel vergeten; in eigen stadion werden ze met 1-7 vernederend. Een outstanding Undav scoorde daar maar liefst 4 keer. En de vorm van de Kustboys is er sindsdien niet veel op verbeterd. Vooral tegen topploegen halen ze gewoon géén resultaat, recent nog gingen ze kansloos onderuit tegen zowel Anderlecht als Club Brugge. Een logische overwinning voor Union lijkt hier op z’n plaats.

Genoa – Torino: Genoa meer dan 2.5 schoten op doel (1.72)

Wat Genoa dit seizoen presteert is op z’n minst bijzonder te noemen. De 19e in de Serie A verloor 12 van hun 29 wedstrijden, wat op zich meevalt, en verzamelde toch slechts 19 punten. Hoe, in godsnaam, is dat mogelijk – hoor ik je denken. Maar liefst 16 keer eindigde een wedstrijd van Genoa dit seizoen zonder winnaar, en slechts één wedstrijd werd gewonnen. Ik speel hier ook low stake single bet op gelijkspel (odd 3.25), zoals bij de meeste wedstrijden van Genoa.

Het thuispubliek snakt logischerwijs naar een overwinning, en 3 punten zijn gewoon broodnodig om uit de gevarenzone te geraken. Op doel schieten is de boodschap dus, en deze line werd in 4 van hun laatste 5 wedstrijden gehaald. Enkel tegen Inter, dat 72% balbezit had, lukte dit niet.

Torino zal hier nooit zoveel aan de bal zijn en dat betekent dus hogere slaagkans voor onze bet. Een uitstekende odd dus, zeker als je weet dat Genoa in Turijn 4 schoten op kader lanceerde.

Live Betting NL - de #1 op live wedden