Tennisverdubbelaar: veel games in deze kraker!

Kecmanovic – Fritz: meer dan 22.5 games (1.86)

In de kwartfinale van het ATP-toernooi in Indian Wells (USA) staat vrijdagavond een moeilijk te voorspellen duel op het schema. Taylor Fritz (ATP 20) heeft alvast het thuisvoordeel tegen de Serviër Miomir Kecmanovic (ATP 61); het toernooi vindt plaats in zijn thuisstaat Californië.

Of de bookies daar bij het tennis veel rekening mee houden: ik heb er eerlijk gezegd geen idee van. Een publiek tegen je hebben heeft z’n nadelen en kan tot ergernis leiden, maar tegelijk ook extra motivatie en ‘I’ll show them’-mentaliteit naar boven brengen. En aan motivatie zal het bij Kecmanovic zeker niet ontbreken.

Het aanstormend talent kende een moeilijk 2021, maar lijkt dit seizoen volledig uit de startblokken te komen. Op zijn parcours richting kwartfinale schakelde hij Marin Cilic (ATP 24) én Matteo Berrettini (ATP 6) uit. Vooral de overwinning tegen Berrettini zal veel vertrouwen geven, de Italiaan heeft immers een gelijkaardig profiel als dat van Fritz.

Opvallend bij de 4 gespeelde wedstrijden is dat het telkens tot een driesetter kwam, de enige wedstrijd waar dat niet zo was werden toch 25 games gespeeld. Als we even het gemiddelde berekenen, komen we aan 30,5 games per wedstrijd voor Kecmanovic.

Dan rest enkel nog de vraag of we hier een walkover voor Fritz te zien zullen krijgen en dat verwacht ik allerminst. Ook hij speelde in zijn laatste 2 wedstrijden 3 sets. Beide heren speelden sinds de 1/16e finale ook al elke wedstrijd een tiebreaker, perfecte stats dus voor deze +22.5 line.

Live Betting NL - de #1 op live wedden