Hoge odds voor ploeg in vorm!

Behalve heel wat Europees voetbal staat donderdagavond ook een interessant Premier League-duel gepland. Everton ontvangt Newcastle en daar kijkt heus niet elke Toffee naar uit.

De thuisploeg kent een dramatisch seizoen en bevindt zich in de stand, met enkele matchen minder gespeeld, maar net boven de degradatiezone. Ook de recente vorm is niet denderend en dat zie je aan de resultaten: Everton telt nu al 4 nederlagen op rij zonder doelpunt te scoren.

Dat net nu Newcastle op bezoek is geen cadeautje voor de Toffees. De ploeg van coach Eddie Howe is aan een ware opmars bezig en won maar liefst 6 van zijn 7 wedstrijden voorafgaand aan de nipte nederlaag tegen Chelsea. Ook Everton ging voor de bijl en werd met 3-1 verslagen. Geen idee hoe of waarom, maar Eddie Howe en zijn staff lijken eindelijk het recept tot succes gevonden te hebben en hebben van dit Newcastle één van dé te kloppen teams in de Premier League gemaakt.

Everton kon dit seizoen slechts 6 wedstrijden winnen; met de huidige vorm waarin Newcastle verkeert, is ongeldig bij gelijkspel aan 2,25 een heel mooie bet. Newcastle winst staat op 3,20.

Live Betting NL - de #1 op live wedden