Deze Serie A-ploeg wint met minsten 2 doelpunten verschil!

Lazio Roma – Venezia: Lazio Roma -1.5 Asian Handicap (1.86)

Lazio Roma verdween enkele weken terug van het Europese toneel en om volgend jaar revanche te kunnen nemen, moeten ze nog volop aan de bak in de Serie A. Een overwinning tegen Venezia is een must om weer haasje-over te gaan met Roma en Atalanta in de strijd om de Europese plaatsen!

De bezoekers doorgaan een moeilijke periode, met 4 nederlagen in de laatste 6 wedstrijden. In die 3 van die 4 wedstrijden werd met 2 of meer goals verschil verloren! En ook over het hele seizoen gespreid zien we veel Venetiaanse nederlagen met meer dan één doelpunt verschil, onder meer de heenwedstrijd tegen Lazio eindigde op een Romeinse 1-3 overwinning.

Lazio zit aan de andere kant het spectrum; de laatste 8 overwinningen in de Serie A werden met minsten 2 goals verschil gewonnen! In Rome loopt nog steeds ene Ciro Immobile rond, en die vindt de weg naar doel nog altijd even gemakkelijk als 10 jaar geleden. De onsterfelijke publiekslieveling wist al weer 20 keer raak te treffen dit seizoen en staat daarmee op een gedeelde eerste plaats met Dusan Vlahovic (Juventus). Tijd dus om vanavond een grote stap richting topschutterstrofee te zetten, Ciro!