City en Real doen wat ze moeten doen in deze verdubbelaar!

Crystal Palace – Manchester City: Manchester City -1 Asian Handicap (1.46)

Crystal Palace en Manchester City sluiten maandagavond de 29e speeldag van de Premier League af. The Citizens kunnen een belangrijke stap richting titel zetten: bij winst slaan ze een kloof van 6 punten op eerste achtervolger Liverpool.

City heeft, zoals dat op een cruciaal moment in het seizoen ook hoort, een uitstekende vorm te pakken en won 4 van zijn laatste 5 competitiematchen. In die 3 van die 4 gewonnen wedstrijden werd met minstens 2 doelpunten verschil gewonnen.

Maandagavond verwachten we dat Pep zijn sterkste team zal opstellen. In de overbodige Champions Leaguewedstrijd tegen Sporting CP werden onder meer Rodri, De Bruyne en Mahrez gespaard. Hopen dus dat deze sterren vanavond de pannen van het dak knallen!

Real Mallorca – Real Madrid: Real Madrid wint (1.47)

Bij Real Madrid zit de sfeer in de kleedkamer goed; de Koninklijke won al 4 keer op rij en vooral die laatste overwinning, de kraker tegen PSG, zal het vertrouwen een flinke boost gegeven hebben.

Mallorca zit dan weer in de hoek waar de klappen vallen. Nog volop strijdend om hun plaatsje in La Liga te behouden, verloor het hun laatste 4 duels. In die 4 duels schoten de Mallorcanen slechts 8 keer op doel.

In Madrid werd Mallorca met zware 6-1 cijfers terug naar huis gestuurd en ook vanavond zullen ze het niet makkelijk hebben. Ondanks de goede thuisreputatie van Mallorca, verwacht ik een gemakkelijke overwinning voor Real Madrid.

Live Betting NL - de #1 op live wedden