Nederlandse ploegen in Europa rouleren, doelpunten tot gevolg!

Het is weer de tijd van drukke speelschema’s, passen en meten en keuzes maken. Veel ploegen spelen Europese wedstrijden en moeten tussendoor in de competitie ook in actie komen. Dat nodigt uit tot het doen van de nodige wijzigingen en dat resulteert vaak in doelpuntrijke potjes!

FC Utrecht – PSV

FC Utrecht is één van de ploegen die maar wat graag wil profiteren van het drukke schema van de tegenstander. PSV maakte het zichzelf bijzonder lastig door met 4-4 gelijk te spelen tegen Copenhagen. Tot 2 keer toe kwamen de Eindhovenaren terug van een achterstand. Dat kost de nodige energie en het betekent dat de selectie de komende wedstrijd weer vol aan de bak moet. Tegen FC Utrecht worden daarom mogelijk krachten gespaard tegen Roger Schmidt. Voor de trainer van PSV tijd om belangrijke keuzes te maken, die het kampioenschap wellicht bepalen.

De kans is namelijk groot dat de oefenmeester van PSV wederom de nodige wijzigingen gaat doorvoeren. Daar kan de tegenstander van PSV van profiteren. Roger Schmidt kreeg immers al eerder het spreekwoordelijke deksel op de neus. Met de aanvallende kwaliteiten aan beide kanten en het mogelijke rouleren van Roger Schmidt kan het een doelpuntrijk potje worden.

Heracles Almelo – Vitesse

Een ander ploeg die graag profiteert van het drukke programma van de tegenstander is Heracles Almelo. De nummer 13 van de Eredivisie ontvangt in eigen huis Vitesse. De Arnhemmers speelden een aardige pot tegen AS Roma, maar wisten geen resultaat te boeken. Ook voor Vitesse was de wedstrijd een behoorlijke krachtsinspanning. De Nederlandse ploeg legde de Italianen het vuur aan de schenen. Kort voor tijd ontstond er een overtal situatie door de rode kaart bij AS Roma. Dat haalde verborgen krachten naar boven bij de spelers van Vitesse, die tot het gaatje gingen. Een uitputtingsslag dus en volgende week staat diezelfde tegenstander te wachten. Dat heeft gevolgen voor het duel met Heracles Almelo.

De kans is groot dat trainer Thomas Letsch, net als Roger Schmidt, de nodige wijzigingen gaat doorvoeren. Zeker op de eigen grasmat moet Heracles Almelo in dat geval in staat zijn om het de Arnhemmers lastig te maken.

Conclusie en wedtips

  • BTS ‘Ja’ en meer dan 2,5 doelpunten bij FC Utrecht – PSV en Heracles Almelo – Vitesse
Live Betting NL - de #1 op live wedden