NACHT DOUBLE! Verdubbelen in Ecuador en Chili!

Na een goed weekend is er niets lekkerders dan afsluiten met een nachtbet. Maar wat moet je zetten? De competities zijn onbekend, de clubs nog onbekender. Geen paniek, wij helpen je op weg met een heerlijke double! Speel je mee?

Audax Italiano – Palestino

In Chili zijn ze inmiddels 5 wedstrijden onderweg en voorzichtig kan de balans worden opgemaakt. In speelronde 6 neemt Audax Italiano het op tegen Palestino. De thuisploeg kent op zijn zachtst gezegd een moeizame start. Na 5 wedstrijden zijn er slechts 2 punten behaald. De reden is eenvoudig: Audax Italiano scoort te weinig en krijgt er te veel tegen. Zo eenvoudig kan het soms zijn. Bij tegenstander Palestino gaat het een stuk beter.


Palestino vindt zichzelf terug op de 3e plek op de ranglijst. Vooralsnog geniet ‘Árabes’ zoals de club ook wel wordt genoemd van een ongeslagen status. De bezoekers gaan dus niet voor niets als favoriet dit duel in. Ook de meest recente onderlinge resultaten wijzen Palestino aan als favoriet voor dit duel.

Matchfacts:

  • Audax Italiano won nog geen wedstrijd dit seizoen.

Gualaceo – Emelec

In Ecuador is de competitie ook nog jong. Daar is men welgeteld 3 wedstrijden onderweg. Te vroeg om echt conclusies te trekken, maar sommige dingen liggen behoorlijk aan de oppervlakte. Zo is direct te zien hoe de verhoudingen liggen tussen Gualaceo en Emelec, die het tegen elkaar gaan opnemen in speelronde 4.

De thuisploeg en kersverse promovendus staat vooralsnog stijf onderaan. Er werd geen wedstrijd gewonnen. Sterker nog, alles ging verloren en Gualaceo wist slechts 1 doelpunt te produceren tot nu toe. Met die magere doelpuntenproductie gaat het nog een heel lastig seizoen worden. Het duel tegen Emelec wordt in ieder geval een lastig verhaal. De bezoekers staan defensief namelijk hun mannetje. In 3 wedstrijden werd er al 2 keer een ‘clean sheet’ behaald. Emelec moet het verschil in kwaliteit gaan omzetten in 3 punten.

Matchfacts:

  • Gualaceo verloor alle wedstrijden tot nu toe.

Conclusie en wedtips

Het is geen rocket science. De eerste wedstrijden in deze competities wijzen voor deze speelronde een duidelijke favoriet aan bij de wedstrijden Audax Italiano – Palestino en Gualaceo – Emelec. De vorm in de eerste wedstrijden is een duidelijke aanleiding, bovendien speelt Emelec tegen een promovendus. Voor de veiligheid kun je zelfs bij Palestino een dubbele kans meepakken! Hoe makkelijk kan  het zijn?

  • Dubbele kans: Palestino of gelijkspel & Emelec wint (7/10 units) @2.16