Deze jongens scoren morgen en daar is er reden voor!

KV Oostende – Club Brugge: Charles De Ketelaere scoort (2.14)


Zowel de bookies als Belgische voetbalfanaten verwachten morgen een gemakkelijke zege voor Club Brugge aan de kust. Maar waar de fans van blauw-zwart vooral naar uitkijken is de terugkeer van publiekslieveling Charles De Ketelaere. Het 21-jarige multitalent kan alles; sterk aan de bal, technisch uitstekend, hij strooit met assists en maakt zijn kansen genadeloos af. Voor zijn blessure scoorde hij in 3 van zijn laatste 4 wedstrijden, wat zijn totaal dit seizoen nu op 12 brengt. Een korte invalbeurt vorige week heeft het nodige ritme al teruggebracht;  ik verwacht morgen een outstanding Charles De Ketelaere!

Brighton – Liverpool: Mohamed Salah scoort (2.00)

Tegen Inter leek het alsof de voetbalgoden geen zin hadden in een doelpunt van Liverpool,  ook Salah kreeg de bal er niet in en raakte bij een gemaakt doelpunt de paal. Reden genoeg om dit weekend het vertrouwen een boost te geven op bezoek bij Brighton. Met al 30 doelpunten op de teller dit seizoen in combinatie met een uitstekende vorm, hopen we hier op een doelpuntje van de Egyptian King. Brighton verloor zijn laatste 4 wedstrijden en kreeg telkens 2 of meer doelpunten tegen, dus ik verwacht dat ook Liverpool hier zeker 2 keer scoort.

Levante – Espanyol: Raúl de Tomás scoort (2.65)

Raúl de Tomás scoorde dit seizoen al 13 keer. Deze twee ploegen maken er wel vaker een doelpuntenfestijn van als ze elkaar treffen: de heenwedstrijd eindigde op 4-3 en onze man liet één keer de netten trillen. Altijd leuk als extraatje als je op doelpuntenmakers wedt: de Tomás neemt ook de strafschoppen voor zijn rekening.

Hoffenheim – Bayern München: Serge Gnabry scoort (2.25)

Bayern scoorde in hun laatste 4 duels met Hoffenheim maar liefst 15 keer. In die 3 van die 4 wedstrijden stond Serge Gnabry op scorebord. We zagen allemaal hoe de machine van Bayern terug aansloeg tegen Salzburg, ook in die wedstrijd scoorde Gnabry. In deze fase van het seizoen zouden we het sterkste Bayern moeten beginnen zien en we hopen dat de doelpuntenmachine ook tegen Hoffenheim op volle toeren draait.

Live Betting NL - de #1 op live wedden