Opponent van PSV heeft geen spits, hoge odds!

Vanavond is het Phillips Stadion het decor van PSV – Copenhagen. De ploeg uit Eindhoven is een van de vele Nederlandse ploegen die nog Europees actief zijn. De Eindhovenaren boffen, want de tegenstander van vanavond heeft geen spits! Hoe zit dat? 

PSV – Copenhagen


Voor PSV is het niet de eerste keer dat ze Copenhagen treffen. In 2009 stonden deze ploegen ook tegenover elkaar. Toen in de Europa League. Uiteindelijk waren de Eindhovenaren over twee wedstrijden te sterk voor de Denen. In Eindhoven werd het 1-0 voor PSV. De return in Denemarken eindigde in een 1-1 gelijkspel.

PSV houdt Europees vaak het doel schoon

Europees gezien heeft PSV al de nodige wedstrijden afgewerkt. De ploeg was actief in de Champions League, vervolgens in de Europa League en komt nu uit in de Conference League. In al die Europese wedstrijden hielden de Eindhovenaren relatief vaak het doel schoon. PSV speelde 7 Europese thuiswedstrijden en hield in 4 daarvan het doel schoon. Alleen Galatasaray, Real Sociedad en Monaco wisten te scoren in Eindhoven. Maar het wordt nog mooier..

Matchfact:

  • PSV hield in 4 van de 7 thuiswedstrijden het doel schoon.

Copenhagen heeft een spitsenprobleem!

Je leest het goed, Copenhagen heeft een spitsenprobleem! Er is toch wel iemand beschikbaar, zou je denken. Nou, nee, niet dus. Hoe dat zit leggen we uit. 

Kopenhagen zag in januari spits Jonas Wind verkassen naar VfL Wolfsburg. In de winter werd daarom met Khouma Babacar een nieuwe leider in de voorhoede aangekocht, maar deze aanwinst is niet speelgerechtigd. Oude bekende Nicolai Jorgensen keerde terug, maar hij is niet ingeschreven voor dit toernooi. Daarmee is Copenhagen door de mogelijkheden heen en wordt het puzzelen.

Conclusie en wedtips

In eigen huis staat de defensie van PSV vrij stabiel. Dat is ook te zien in de cijfers. Het merendeel van de thuiswedstrijden in Europees verband hielden de Eindhovenaren immers het doel schoon. Die stabiele defensie in combinatie met het spitsenprobleem bij Copenhagen maakt dit een waanzinnige tip!

  • Copenhagen minder dan 0,5 doelpunt(en) (6/10 units) @2.10
Live Betting NL - de #1 op live wedden