Verdrievoudig je inzet met deze Champions League-combinatie!

Liverpool – Inter: Liverpool Asian Handicap -1 (1.93)

De heenwedstrijd tussen Inter en Liverpool was evenwichtiger dan velen op voorhand gedacht hadden. Inter speelde bij momenten gewoon goed voetbal en dreigde wel, maar opvallend was dat de Italianen geen enkel schot gekadreerd kregen. Een weinig hoopgevende als je met 2-0 in het krijgt naar Anfield moet trekken.

Dat Anfield is dit seizoen alweer een oninneembaar fort; Liverpool verloor nog geen enkele wedstrijd thuis. Met nu al 12 overwinningen op rij zijn The Reds ook voor de terugwedstrijd de grote favoriet. Inter daarentegen is zijn beste vorm al even kwijt, en haalde in de Serie A slechts 5 op 12. Drie van die vijf punten werden behaald tegen rode lantaarn Salernitana.

Inter zal hier móeten komen en we weten allemaal dat dat tegen Liverpool een heel gevaarlijk spelletje kan zijn. De vraag rest dan nog of Liverpool vanaf de eerste minuut zelf het initiatief zal nemen of het uit zal spelen op de counter; hoe dan ook verwacht ik hier een droge 2-0 of 3-0 tegen een Inter dat de weg naar doel moeilijk vindt.

Bayern München – RB Salzburg: Meer dan 0.5 schoten op doel Thomas Müller (1.50)

De meesten onder ons zullen het Bayern van na nieuwjaar wel al eens of meerdere malen naar de maan gewenst hebben. Met enkele verrassende resultaten wegens gebrek aan efficiëntie en blunders achterin werden talloze combinatiebetjes naar de Filistijnen geholpen.

Wat wél een zekerheid blijft is dat de Duitsers vaak op doel schieten. Sturm und Drang is nog steeds de name of the game bij de Rekordmeister en wat daarbij opvalt is dat ervaren rot Thomas Müller niet bang is om zijn kans te gaan. In de laatste 10 wedstrijden schoot hij telkens minstens 1 keer op doel. Ook tegen Salzburg dus.

In deze terugwedstrijd hopen we dus dat Bayern ofwel lang afgestopt kan worden door Salzburg, ofwel nog eens een goede, ouderwetse Bayern-demonstratie geeft. We denken aan de 2-7 op Tottenham of de 2-8 overwinning in Camp Nou. Salzburg hield in de heenwedstrijd Robert Lewandowski formidabel in bedwang; de Pool kon geen enkele keer naar doel schieten. Die tactiek werkte en zal logischerwijs nog eens toegepast worden, wat wil zeggen dat er meer schoten uit de tweede lijn zouden moeten komen.