Darts op donderdag met deze systeembet!

De West Point Arena in Exeter maakt zich op voor speeldag 4 in de Premier League of Darts. Een avondje live darts onder de allerbesten met een format als dit betekent gegarandeerd spektakel. En natuurlijk hopen we stiekem op een ietwat hetzelfde scenario als op speeldag 3 in Belfast, waar een herboren Gerwyn Price maar liefst 2 nine-darters gooide en zowaar het publiek aan zijn kant kreeg!

Clayton – Van Gerwen: meer dan 9.5 legs (1.80)

De eerste wedstrijd is meteen een knaller. Deze twee spelers ontmoetten al eens op speeldag 2, waar Clayton de bovenhand nam met een 6-4 overwinning. Veel deed Van Gerwen niet verkeerd, beide spelers haalden ongelofelijke gemiddelden van 105+. Ik verwacht hier een spannende wedstrijd waarin beide spelers elkaars niveau omhoog zullen trekken, en eigen legs zullen behouden.

Wade – Anderson: meer dan 9.5 legs (1.79)

Twee monumenten tegenover elkaar in de eerste ronde. Ze speelden al talloze keren tegen elkaar, al vond de laatste ontmoeting in mei van vorig jaar plaats. Net als de andere meest recente head-to-heads werden véél legs gespeeld, met nergens een marge van meer dan 3 legs verschil. Twee heren die elkaar respecteren en het elkaar ook gunnen, zullen er een mooie en hopelijk lange wedstrijd van maken!

Smith – Cullen: Cullen wint (2.00)

Geen makkelijk te voorspellen wedstrijd, maar als je naar de vorm kijkt haalt Cullen het hier. Smith overleefde nog geen enkele eerste ronde, terwijl Cullen op een haar na speeldag 2 won (verloor van Clayton). Hij speelt gewoon goed darts en gooit veel 140-plussers. Een aspect waar Smith in de ‘televised games’ de laatste tijd iets te veel mee struggelt.

Price – Wright: Price wint (1.70)

Wie Price bezig zag in Belfast leest dit segment niet. Een avond die veel dartfans over de hele wereld niet rap zullen vergeten; een 170-checkout en maar liefst 2 nine-darters. Wat gebeurt vaak na zo’n topprestatie? Spelers vallen even in een dipje, moeten bekomen. Voor Price geen dipje, hij stoomde gewoon door in de European Tour. Na overwinningen tegen o.a. Heta en Aspinall, versloeg hij als het ware Wright in een hoogste finale met 8-4 in legs.

Live Betting NL - de #1 op live wedden