Aan elkaar gewaagde ploegen spelen gelijk voor superodd!

Woensdagavond zijn we in blijde verwachting van een avondje bekervoetbal door Europa heen. Met de eerste rondes achter ons komen er steeds meer aantrekkelijke en vooral spannende wedstrijden aan. Hieronder vind je onze systeembet voor wedstrijden waar een gelijkspel er zeker in zit. Persoonlijk speel ik enkel trebles en fourfolds, als je meer zekerheid wilt kan je ook doubles spelen – op die manier heb je je inzet terug bij 2 correcte voorspellingen.

Southampton – West Ham (3.50)

In de 5e ronde van de FA Cup staan twee ploegen die in vorm verkeren tegenover elkaar. The Saints zetten een mooie reeks van 6 ongeslagen wedstrijden neer, en ook West Ham verloor al 5 keer op rij niet. In de vorige twee rondes had Southampton telkens verlengingen nodig. Het is moeilijk te zeggen wie van deze teams de bovenhand zal hebben, zeker als je weet dat de vorige duels dit seizoen ook heel close waren.

Mallorca – Real Sociedad (3.10)

In de heenwedstrijd won Real Sociedad met 1-0 na een treffer in de 90e minuut. Beide teams spelen dit seizoen 1 op 3 wedstrijden gelijk, en met een slecht scorend Sociedad kan die statistiek hier zeker opgeschroefd worden. De Basken scoorden in 25 wedstrijden slechts 25 keer, het minst van de competitie als je de degradatieplaatsen even wegdenkt. Tegen een stug Mallorca dat zeker een punt wil halen en de helft van hun thuiswedstrijden gelijkspeelt, hopen we hier op een 0-0 of 1-1.

Fiorentina – Juventus (3.30)

De halve finales van de Coppa Italia betekenen mooie wedstrijden. Dinsdagavond kregen we de Milanese derby, woensdagavond ontvangt Fiorentina Juventus in de eerste match van een tweeluik. Wie Juventus zag spelen op Villarreal, kan ons waarschijnlijk wel volgen in deze bet. Geen al te sprankelend voetbal, weinig kansen, na voorsprong de bus parkeren. Het perfecte recept voor een gelijkspel met weinig doelpunten. De laatste ontmoetingen tussen deze teams eindigden op 1-1 en 1-0 voor Juve, met een winning goal in de extra tijd. In die 1-0 vielen er slechts 4 schoten tussen de palen.

Sporting Lisbon – FC Porto (3.05)

Drie weken na het competitieduel staat één van Portugals mooiste wedstrijden nogmaals op het schema. Dat laatste duel kan je op z’n minst dubieus noemen. De spanning was zoals altijd te snijden, en op het einde kookten de potjes helemaal over met als gevolg 3 rode kaarten. In deze heenwedstrijd wordt verwacht dat beide teams elkaar in evenwicht zullen houden en nog niet te veel risico zullen nemen. Na 3 draws in de laatste 3 ontmoetingen, gaan we hier voor vier op een rij. Succes!

Live Betting NL - de #1 op live wedden