Twee keer je inzet met deze NBA zekerheid!

KAT de center van de Minnesota Timberwolves is in goeie doen. Na het All star weekend heeft hij een goede vorm te pakken en verwacht daarom dan ook dat hij deze tegen de Cleveland Cavaliers doorzet. De Cavaliers hun beste speler missen in Darius Garland waardoor de kans groot is dat de Timberwolves veel punten zullen scoren. Met een gemiddelde van 24.4 punten per wedstrijd dit seizoen verwacht ik deze line goed haalbaar.

De Memphis Grizzlies zijn op weg naar een prima klassering voor de play-offs. Weinig blessures zorgen ervoor dat ze met een vast team kunnen spelen en daardoor werden maar liefst 7 van de laatste 10 wedstrijden gewonnen. Hoe anders is dat bij tegenstander San Antionio Spurs waar de nodige spelers vanaf de tribune moeten toekijken. Memphis Grizzlies zullen er deze wedstrijd overheen lopen.