Al 6 jaar geen overwinning voor Franse topclub

Een angstgegner, iedere club heeft er wel eentje. Zo’n tegenstander waarvan je al jaren niet weet te winnen. Ook Olympique Lyon heeft een angstgegner. Wij vertellen je wie het is en wat de odds zijn!

Olympique Lyon – Lille OSC

Je ziet het goed: Lille OSC is de angstgegner van Olympique Lyon. Zondag 27 februari om 20:45 staan de twee weer tegenover elkaar. Voor beiden is het doel hetzelfde: aansluiting vinden bij de top van de Franse Ligue 1. Dat gaat voor Lyon niet makkelijk worden, want het lukt ze al heel lang niet om een overwinning te boeken op Lille. 

Al 6 jaar geen overwinning

In de afgelopen 6 jaar stonden deze twee teams 11 keer tegenover elkaar. Dit waren duels in de competitie, maar bijvoorbeeld ook in de beker. De overeenkomst tussen al deze wedstrijden? Lyon won geen enkele keer. In 5 van deze wedstrijden ging Lille er met de winst vandoor. De overige 6 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Dat is interessant!

Speelt Lille weer gelijk? Dan krijg je daarvoor 3.70 keer je inzet. Een overwinning van Lille levert je 4.20 keer je inzet op. De tip is om te gaan voor veiligheid met een dubbele kans. Weet Lille minimaal een punt te pakken? Dan krijg je 2.00 keer je inzet terug!

Matchfacts:

  • Lyon wist de afgelopen 11 wedstrijden tegen Lille niet te winnen.

Wedtips

  • Dubbele kans: Lille of gelijkspel (7/10 units) @2.00
Live Betting NL - de #1 op live wedden