Slechts 2 doelpunten voor ruim 2 keer je inzet!

Iedere ploeg krijgt kansen in een wedstrijd. Gegarandeerd. Een doelpuntje is dan snel gemaakt. Je ziet het overal. Zelfs amateurploegen weten een doelpuntje te maken tegen clubs uit de Premier League tijdens een bekerpotje. Dan is één doelpunt voor een Premier League ploeg wel heel makkelijk toch? 

Brentford – Newcastle United

Het draait bij Newcastle. De ploeg onder leiding van Eddie Howe begint langzaam afstand te nemen van de degradatiestreep. De laatste 5 wedstrijden werden niet verloren en 3 daarvan leverden 3 punten op. Dat mag ook wel met het volgende rijtje aankopen.


Newcastle versterkte zich met Kieran Trippier, Chris Wood, Dan Burn en Bruno Guimarāes. Samen goed voor 102 miljoen euro. Geen enkele club gaf meer geld uit. Dit weekend speelt Newcastle uit tegen Brentford en de odd op slechts één doelpunt is bizar.

De bookmaker zet deze namelijk op 1.40, terwijl de statistieken de laatste weken overtuigend zijn. Newcastle wist namelijk in de laatste 5 wedstrijden te scoren. Sinds de versterkingen er zijn, scoorde Newcastle slechts in één wedstrijd niet!

  • Wedtip: Newcastle United meer dan 0,5 goal(s) (8/10 units) @1.42

Brighton & Hove Albion – Aston Villa

Bij Aston Villa wil het in tegenstelling tot bij Newcastle nog niet zo lukken. Villa staat verder van de degradatiestreep af, maar moet niet te veel punten meer laten liggen. Het opmerkelijke is dat Villa wel goede dingen laat zien.

Ook bij Aston Villa zijn de nodige versterkingen gehaald. De grootste naam is natuurlijk: Philippe Coutinho, die wordt gehuurd van FC Barcelona. De Braziliaan maakt indruk bij Aston Villa en is nu al goed voor 2 doelpunten en 2 assists. Het kan vandaag weer raak zijn. Brighton is namelijk een fijne tegenstander voor Villa.

Ten eerste is Brighton bepaald niet in vorm. Van de laatste 7 wedstrijden werd er slechts één gewonnen. Ten tweede zijn de recente ontmoetingen in het voordeel van de bezoekers. Van de laatste 9 ontmoetingen won Brighton er slechts één. Slechts in één van die 9 ontmoetingen scoorde Aston Villa niet.

  • Wedtip: Aston Villa meer dan 0,5 goal(s) (8/10 units) @1.44

Conclusie en wedtips

Deze twee wedstrijden in de Premier League zijn close-calls. Al deze teams moeten punten pakken en gaan alles behalve behoudend spelen. Bij de bezoekers, Aston Villa en Newcastle, is simpelweg voldoende kwaliteit aanwezig om minimaal een doelpunt te maken.

Bovenstaande tips gecombineerd

  • Newcastle United & Aston Villa meer dan 0,5 goal(s) (6/10 units) @2.04