Je inzet maal zeven met deze Jupiler Pro League multibet!

Zaterdag staan er vier interessante duels in de Jupiler Pro League gepland. Hieronder vind je een systeembet (treble, fourfold), we gaan volop voor de ploegen in vorm!

Union Saint-Gilloise – AS Eupen: Union -1.5 Asian Handicap (2.04)

Na een kleine uitschuiver tegen STVV (0-1), herpakte Union zich vorige week met een sterke prestatie op het veld Charleroi. Al keerden ze met gemengde gevoelens terug naar Brussel: zowel Undav als Vanzeir liepen een schorsing op. Het koningskoppel, samen goed voor 33 goals dit seizoen, heeft uiteraard een groot aandeel in de geöliede machine die coach Felice Mazzu van het team gemaakt heeft.

Eupens’ laatste overwinning is al 12 speeldagen geleden, en dat dan nog tegen hekkensluiter Beerschot. Het team zit in de hoek waar de klappen vallen en kon vorige week, in een volledige helft tegen 10 man, alweer niet winnen. Ondanks het gemis van Union’s spitsenduo zie ik hier een makkelijke thuisoverwinning; spelers als Nielsen en Lapoussin zullen de thuisploeg met plezier op sleeptouw nemen!

KV Mechelen – Cercle Brugge: KV Mechelen ongeldig bij gelijkspel (1.77)

Achter De Kazerne is dit seizoen het sterkste fort in de Belgische hoogste klasse. Een prestatie waar Malinwa en haar aanhang heel trots op mogen zijn. De Mechelaars verloren pas 3 keer in 14 thuiswedstrijden. De laatste weken spelen ze gewoon goed voetbal (12 op 15); de sfeer in het stadion is altijd optimaal. Kortom, een ploeg die het thuisvoordeel optimaal benut.

Op bezoek komt Cercle Brugge. De groen-zwarten wisselen stunts af met teleurstellende wedstrijden. De laatste weken is er een duidelijke vormdip te zien; er werd slechts 4 op 12 behaald tegen enkel tegenstanders uit de onderste regionen. Met het thuisvoordeel voor KVM en simpelweg een ploeg in vorm tegen een ploeg uit vorm, vind ik deze odd heel hoog liggen.

KV Oostende – STVV: STVV ongeldig bij gelijkspel (1.96)

STVV verbaast na nieuwjaar: 16 op 24 en momenteel bezig aan een reeks van 9 op 9. Een reeks waarbij leider Union op eigen veld volwassen werd weggezet en geen antwoord vond op STVV’s goede organisatie. Ene Shinji Kagawa, we kennen hem van bij o.a. Dortmund en Manchester United, begint stilaan zijn plaats in het team te vinden. Tegen Oostende, dat net boven de degradatiezone staat, is STVV favoriet, mede dankzij de hun goede uitreputatie.

OH Leuven – Anderlecht: beide teams scoren (1.60)

Een korte verplaatsing op het programma voor Anderlecht zaterdagavond. Met vertrouwen en 9 op 9 trekken ze naar Leuven, een ploeg waar ze al 3 wedstrijden op rij niet van konden winnen. Leuven is offensief ingesteld, en tegen topploegen tonen ze altijd dat tikkeltje meer. Dat offensieve voetbal zit in het DNA van beide teams; bij Leuven strooit Mercier weer met assists dit seizoen, Anderlecht heeft Zirkzee voorin en scoort al de laatste weken met de ogen dicht. In 5 van Leuvens’ 6 laatste wedstrijden scoorden beide teams. De heenwedstrijd eindigde op 2-2 met maar liefst 31 schoten, waarvan 14 op doel.