Bijna 4 keer je inzet op de finales

Vesely – Rublev

Rublev(7) speelt de finale van Dubai tegen Vesely(123). Rublev speelt een wisselvallig toernooi, verliest set 1 kansloos om in set 2 weer super tennis te laten zien. Vesely daarentegen speelt een super toernooi. Zo stuurde hij Cilic, Bautista Agut, Djokovic en Shapovalov naar huis. Een indrukwekkende prestatie van de Tsjech. Rublev gaf in de 4 wedstrijden dit toernooi driemaal een set weg. Vandaag zal dat niet anders zijn verwacht ik.

  • Wedtip: over 2,5 set.

Swiatek – Kontaveit

Swiatek(8) treft in de finale Kontaveit(7). Kontaveit won gister van Ostapenko en Swiatek wist te winnen van Sabalenka. De laatste ontmoeting tussen de dames was op 4-9-2022. Deze partij won Swiatek met 2-1. Kontaveit zal haar revanche willen en Swiatek weet dat ze kan winnen van Kontaveit. Dit zal weer een lange partij met veel games worden. Het kan beide kanten op, vandaar de keuze om games te spelen i.p.v. een winnaar.

  • Wedtip: over 19,5 game