Kwart finales voor 3 maal je inzet!

Rublev(7) treft Mcdonald(61) vandaag in de kwartfinale van de ATP Dubai. Mcdonald schakelde verassend Karatsev en Krajinovic uit maar de fairytail van de Amerikaan zal vandaag ten einde komen. Rublev verloor weleens waar de eerste set gister tegen Kwon maar verloor daarna slechts 3 games in 2 sets. Mijn verwachting is dat Rublev de lijn van gister door trekt en weinig overlaat van Mcdonald.

Conclusie: Rublev win

Sinner(10) treft in de andere kwartfinale Hurkacz(11). Een mooie wedstrijd die beide kanten op kan. Eind vorig jaar wist Sinner 2-0 te winnen van Hurkacz op dezelfde ondergrond als vandaag. Ook heeft Sinner dit toernooi al sterkere tegenstanders naar huis gestuuuurd. Hierom denk ik dat Sinner er vandaag met de winst vandoor gaat.

Jabeur(10) neemt het op tegen Kontaveit(7). Publieksfavoriet Jabeur speelt een wisselvallig toernooi. Ze verliest hier en daar een game onnodig maar weet zichzelf toch altijd terug te knokken in de partij. Ook speelt het mee dat ze het publiek op haar hand heeft. In haar partij tegen Martincova gister leek het wel een Champions League avond zoveel werd er gejuicht. Kontaveit speelde gister ook een langere partij tegen Elise Mertens. De eerste set won ze met gemak terwijl ze de 2e set met 6-0 verloor. Een leuke, spannende wedstrijd die twee kanten op kan. Mijn verwachting is dat Jabeur met hulp van het publiek een set pakt.

Conclusie: Jabeur +1.5 set