DE WEG NAAR DE PLAY OFFS BEGINT

Met het All Star weekend achter de rug gaan de mannen verder om zich als team te plaatsen voor de play offs. De Detroit Pistons zullen de play offs niet gaan halen maar naar alle waarschijnlijkheid wel een goed laatste deel van de competitie willen draaien. De Caveliers missen sterspeler in Darius Garland dus zullen nu meteen een stap willen zetten en daarin is Saddiq Bey met zijn assists belangrijk in. Hij heeft in zijn laatste wedstrijden 9/10 keer 3 assists gehaald. De statistieken spreken in zijn voordeel.

Met zijn 1e All Star optreden kan Andrew Wiggins terugkijken op een geslaagd weekend. In de All Star game zagen we Steph Curry in grootse vorm en deze vorm. Sinds hij zijn record heeft met meeste 3pt aller tijden speelt hij veel op assists waardoor shooters als Thompson en Wiggins veel open schoten krijgen. In zijn laatste 9/10 wedstrijden heeft hij 2 3pt of meer geraakt en dat tegen een Trailblazers die een paar belangrijke krachten missen!

Live Betting NL - de #1 op live wedden