Twee wedstrijden in Spanje voor een odd van 3,08

Real Sociedad – RB Leipzig (RB leipzig 12,5 schoten voor 1,90)

We trappen de avond af in San Sebastian in de Reale Arena voor de return wedstrijd tussen Real Sociedad en RB Leipzig. Vorige week eindigde deze wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Voor deze wedstrijd hebben wij voor 12 schoten van Red Bull Leipzig gekozen, een line die in de heen wedstrijd met gemak werd behaald. Zo schoot de ploeg uit Leipzig maar liefst 20 keer in totaal. In de de 6 vorige Europese Duels van RB Leipzig werd deze line 4 van de 6 keer behaald, met een gemiddelde van 15 schoten per wedstrijd.

Manchester City – 9 schoten
Club Brugge – 23 schoten
PSG – 17 schoten
PSG – 18 schoten
Club Brugge – 13 schoten
Manchester City – 10 schoten

Real Sociedad krijgt de afgelopen wedstrijden veel schoten tegen, met een gemiddelde van 14,5 schoten per wedstrijd.

Blessures en schorsingen:

Real Sociedad: Adnan Januzaj, Ander Barrenetxea en Nacho Monreal.
Carlos Fernandez en Alexander Isak zijn een twijfelgeval

RB Leipzig: Marcel Halstenberg

Real Betis – Zenit Sint Petersburg ( meer dan 2,5 doelpunt voor 1,62)

Voor de 2de wedstrijd reizen we af na Sevilla waar in het Benito Villamarin de wedstrijd tussen Real Betis – Zenit Sint Petersburg plaats vind.

De ploeg van Manuel Pellegrini zal met vertrouwen aan de aftrap verschijnen, na 2-3 overwinning in Gazprom Arena heeft de ploeg uit Sevilla een goede kans om zich bij de laatste 16 van de europa league te melden.
Real Betis is het jaar 2022 sowieso goed begonnen van 11 wedstrijden wat de ploeg speelde werd er 8 keer gewonnen, van die 11 wedstrijden viel er 9 keer minimaal 3 doelpunten.

Voor de ploeg uit Rusland ligt was de thuiswedstrijd tegen Betis de eerste officiële wedstrijd van het jaar, waar de competitie in Rusland winterstop heeft tot Maart.

Zo hebben de mannen van Sergej Semak zich kunnen voorbereiden op de Europa league door mee te doen aan de Atlantic Cup, waar ze na 3 wedstrijden boven aan zijn geëindigd. Zo hee zenit in de 6 vriendschappelijke duels wat ze in 2022 hebben gespeeld een gemiddelde van 3 doelpunten totaal per wedstrijd.

Blessures en schorsingen:

Real Betis: Martin Montoya en Juan Miranda. Victor Camarasa is een twijfelgeval

Zenit Sint Petersburg: Stanislav Kritsyuk
Dejan Lovren is een twijfelgeval

Live Betting NL - de #1 op live wedden