Pak met deze combinatie ruim 9 keer jouw inzet!

Hyberdad – Kerala Blasters (2,5 doelpunt voor 1,76)

Voor velen onbekende clubs, echter speelt er bij Hyberdad een spits die 4 jaar goalgetter was op de Nederlandse velden! Bartholomew Ogbeche speelde 2 jaar voor Cambuur waarna hij na Willem II vertrok en daar ook 2 seizoenen speelde en maar liefst 36 doelpunten wist te produceren. Ogbeche speelt voor de koploper en is topscorer van de league met 16 doelpunten.

Kerala Blasters de nummer 5 in de Indian Super League komt op bezoek in het Gachibowli Balayogi Athletic Stadium. Bij een 3 punter stijgen de Kerala Blasters naar een verdienstelijke 4e plek wat recht geeft op een play-off ticket voor de AFC Champions League kwalificatie.

Hyberdad scoorde in haar laatste 6 wedstrijden minimaal 3 doelpunten.
Kerala Blasters scoorde in 3 van haar laatste 4 wedstrijden minimaal 3 doelpunten.

Burnley – Tottenham (Harry Kane 1,5 schot op doel voor 2,30)

Harry Kane gaat met zijn Tottenham Hotspur op bezoek bij Burnley in het Turf Moor. Tottenham zal met vertrouwen afreizen na Burnley na de 2-3 overwinning op koploper Manchester City. Harry Kane, de grote uitblinker, met 2 doelpunten. Tegen Burnley hebben wij 2 schoten op doel nodig van de Engelse spits. We hebben hieronder zijn laatste 6 wedstrijden op een rij gezet.

Manchester City – 3 schoten
Wolverhampton – 4 schoten
Southampton – 1 schot
Brighton & Hove Albion – 2 schoten
Chelsea – 1 schot
Leicester City – 3 schoten

Burnley laat het eigen doel geregeld onder vuur nemen. Het gemiddelde van de laatste 5 wedstrijden; 4 schoten op doel tegen.

Benfica – Ajax (Sebastian Haller 1,5 schoten op doel voor 2,10)

Ajax mag in het eerste duel van de knock-out fase afreizen na Lissabon voor een uitwedstrijd tegen Benfica in het Estádio da Luz. Ajax eindigde in de groepsfase op de 1e plek met 18 punten uit 6 wedstrijden, waarin ze maar liefst 20 keer scoorden en maar 5 doelpunten moesten verwerken. De grote uitblinker was de huidige Champions League topscorer Sebastian Haller. De Ivoriaanse spits heeft al 10 doelpunten gescoord. Met een gemiddelde van 2,1 schoten op doel per wedstrijd.

Sporting – 1 schot
Besiktas – 2 schoten
Dortmund – 1 schot
Dortmund – 2 schoten
Besiktas – 3 schoten
Sporting – 4 schoten

Haller mag weer in actie komen in de stad waar zijn Champions League avontuur met Ajax begon, met 4 doelpunten tegen Sporting Lissabon. We hebben nu echter geen 4 doelpunten nodig, maar 2 schoten tussen de palen.