Champions League: hup, Ajax, hup! Tweemaal je inzet met deze single bet!

Woensdagavond vliegt adelaar en clubmascotte Victoria weer richting middenstip van het Estádio de la Luz van Benfica om het Champions League-duel tegen Ajax in te luiden. De Portugese grootmacht neemt voor de 19e keer deel aan de Champions League, en heeft met Ajax niet de eerste de beste geloot.

De Amsterdammers trekken als favoriet naar Lissabon, en terecht. Ze versmachtten hun tegenstand in de poules – zowel in de Arena als buitenshuis -, en met verpletterende overwinningen tegen zowel Dortmund als Sporting Lissabon behaalden ze 18 op 18.

Benfica heeft het in de eigen competitie moeilijk en probeert als derde in de stand aan te klampen met Porto en Sporting Lissabon. In eigen stadion werd dit seizoen al tweemaal verloren van de Lissabonners, een ploeg die Ajax in de groepsfase over twee wedstrijden gemakkelijk met 9-3 agg. in de pan hakte. Ook tegen Porto werden beide confrontaties kansloos verloren.

Ajax is hier de betere ploeg, de snelheid en creativiteit zouden hier altijd de bovenhand moeten nemen tegen de oude, trage verdediging van Benfica. En zoals we Ajax kennen, zullen ze de bus zeker niet parkeren als ze voorkomen.

Benfica – Ajax: Ajax Handicap -1 (2.23)

Live Betting NL - de #1 op live wedden