3 maal je inleg terug op de ATP van Dubai!

Titelverdediger Karatsev(22) neemt het op tegen McDonald(61). Karatsev zit in een wat mindere vorm. Vorig naar wist Karatsev hier de titel mee naar huis te nemen en na een aantal mindere wedstrijden vanuit zijn kant verwacht ik dat hij vandaag het tij wil keren. McDonald zit ook in een wat mindere vorm. Zo gingen er een van de laatste 5 single wedstrijden 3 verloren. Eerder dit jaar troffen de heren elkaar al eens. Die gebeurde op de Australian Open, deze wedstrijd won Karatsev met 3-1.

Conclusie: Karatsev win.

De Minaur(32) speelt tegen Khachanov(26) vandaag. De Minaur is na de ATP van Rotterdam niet meer in actie gekomen. Hij zal dus uitgerust en fit beginnen aan dit toernooi. Khachanov speelde nog het volledige toernooi van Doha mee. Hij verloor in de finale met 1-2 van de Spanjaard Bautista Agut. Mijn verwachting is dat De Minaur met zijn snelle spel en snelheid op een snelle baan het de vermoeide Khachanov moeilijk gaat maken.

Conclusie: De Minaur +1,5 set.

Sinner(10) neemt het op tegen Davidovich Fokina(43). Dit is Sinner zijn eerste toernooi na de Australian Open. Heeft lang rust genomen en is er weer helemaal klaar voor. Davidovich Fokina speelde 5 dagen geleden nog tegen Bautista Agut en had in deze wedstrijd nog een medical time out. Een niet fitte Davidovich die al een toernooi in de benen heeft tegen een fitte Sinner. Mijn verwachting is dat Sinner tijdens zijn terug komst niet in de eerste ronde naar huis wil.

Conclusie: Sinner win.