Favorieten winnen voor 2.6 maal je inzet!

Murray(89) neemt het vandaag op tegen O’Connell(158). Murray laat goed tennis zien en is bezig met een goeie comeback. Hij is een echte doorzetter en gaat altijd voor elk toernooi. O’Connell speelde zijn laatste 2 wedstrijden voor qualifiers, deze werden overtuigend gewonnen. Echter is Murray wel een betere speler dan O’Connell. Mijn verwachting is dan ook dat Murray dit wint.

Conclusie: Murray win.

Cilic(24) neemt het op tegen Vesely(123). Cilic zijn laatste wedstrijd ging verloren in een spannende drie setter tegen de Rus Khachanov. Vesely speelde net als O’Connel 2 qualifier wedstrijd. Dit waren beide drie setters. Mijn verwachting is dat Cilic zich wilt herpakken en dat is tegen een zwakkere tegenstander als Vesely goed mogenlijk.

Conclusie: Cilic -3,5 game.

Cilic win zetten kan ook, de odd is dan in combinatie met Murray 1.80.

Live Betting NL - de #1 op live wedden