Begin je week met deze veilige verdubbelaar!

Bij Live Betting NL nemen we geen rustdagje na het weekend, integendeel! Het aanbod op maandag mag dan wel een pak kleiner zijn dan in het weekend, maar met wat research en goede wil hebben we deze mooie combinatie bij elkaar geraapt om de week goed van start te gaan!

Toulouse – Le Havre: minder dan 3.5 doelpunten (1.25)

In de Franse tweede klasse zien we een kloofje tussen de top 5 van de competitie en alles daaronder. Aan kop in dat groepje van 5? Toulouse. Net buiten die top 5 gevallen? Le Havre. Die laatste moet 7 punten overbruggen om aanspraak te maken op promotie play-offs, en zal er maandagavond alles aan doen om resultaat te halen bij de leider. Daarbij zullen ze moeten teren op hun defensie, de tweede sterkste in de league, om smaakmakers zoals Branco Van den Boomen af te stoppen. In 20 van hun 24 wedstrijden dit seizoen werden er minder dan 4 goals gescoord, met daarbij maar liefst 6 keer een brilscore.

Cagliari – Napoli: Napoli ongeldig bij gelijkspel (1.21)

In een wereld zonder plot twists en verrassingen boekt Napoli hier altijd een logische zege. Maar we weten ondertussen allemaal dat de sportwereld dat (gelukkig) net niét is. We missen hier mogelijk wat value maar nemen geen risico in de wetenschap dat sommige Napolitaanse kopjes misschien al met de wedstrijd van donderdag tegen Barcelona bezig zijn. Daarbovenop toont Cagliari de laatste weken tekenen van hoop met een 4 op 6 tegen Atalanta (1-2 W) en Fiorentina (1-1 D). De bezoekers blijven welteverstaan grote favoriet, zelfs als enkele jongens gespaard worden. Cagliari won dit seizoen pas 4 wedstrijden.

Santa Clara – Portimonense: meer dan 1.5 doelpunten (1.38)

Het was even zoeken naar een reden waarom de bookies deze odd zo hoog hebben gezet. En zelfs nu ik mijn artikeltje schrijf, kan ik jullie geen onderbouwde uitleg geven waarom. Volg eventjes mee. Thuisploeg Santa Clara speelde dit seizoen twee wedstrijden met één goal, en geen enkele 0-0 (22 wedstrijden). In de laatste 10 wedstrijden van de bezoekers zien we één wedstrijd met minder dan 2 goals, waarin het als bij wonder 1-0 bleef ondanks 34 schoten. Ook in de heenwedstrijd werd er driemaal gescoord, net als in de 3 voorgaande duels tussen deze middenmoters. Perfect betje dus om onze verdubbelaar naar odd 2 te hijsen!