VALUE!  Bijna 2 keer je inzet voor 1 doelpunt!

In de Eredivisie is PSV de jacht gestart op koploper Ajax. De achterstand is te overbruggen. Dit weekend wacht in eigen stadion Heerenveen. Geen gemakkelijke klus, want PSV heeft de nodige tegenslagen te verwerken. Bovendien is er iets bijzonders aan dit duel.

Puzzelen in de achterhoede

Afgelopen week wist PSV in eigen huis een 1-0 zege te boeken op Maccabi Tel Aviv uit Israël. Een doelpunt van Cody Gakpo in de 11e minuut bleek genoeg voor de volle buit. Vreugde voor PSV zou je zeggen, maar ook reden tot grote zorgen.

Philipp Mwene keerde namelijk na de rust niet terug op het veld. De verdediger viel uit met een blessure. Het wordt daarmee voor Roger Schmidt behoorlijk puzzelen in de toch al niet overtuigende achterhoede. Boscagli keert centraal achterin terug, maar Ramalho ontbreekt natuurlijk ook nog. Armando Obispo is ook een twijfelgeval voor het duel met Heerenveen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel, Mauro, Teze, Boscagli, Max, Gutiérrez, Sangaré, Madueke, Veerman, Gakpo, Vinícius

Matchfact:

  • Bij PSV ontbreken mogelijk Mwene en Obispo

Angstgegner

We zeiden al dat er iets bijzonders is aan dit duel. Dat is namelijk dat Heerenveen een ware angstgegner is voor PSV. In 25 van de laatste 50 ontmoetingen wisten de Friezen een resultaat te behalen. De laatste tijd is Heerenveen nog een stukje succesvoller tegen PSV. In de laatste 5 ontmoetingen pakten de Noorderlingen 4 keer minimaal een punt.

Met die rol van angstgegner en de personele problemen is 1.94 voor een doelpunt van Heerenveen wel erg aantrekkelijk!

Matchfact:

  • Heerenveen wist in 4 van de laatste 5 ontmoetingen een resultaat te boeken

Wedtip

  • Totaal aantal doelpunten door SC Heerenveen: meer dan 0.5 (5/10 units) @1.94
Live Betting NL - de #1 op live wedden