Een-tweetje! 2 Doelpunten en een overwinning is voldoende!

Wat is er lekkerder dan je weekend afsluiten met een fijne double? Jij vraagt, wij draaien! Zowel in Frankrijk als in Italië wordt er vanavond nog gevoetbald. Wij visten daar een kinderlijk eenvoudig een-tweetje weg.

Marseille – Clermont

Tip: Marseille wint

Marseille kent een fantastisch seizoen. In Frankrijk moet je standaard Paris Saint-Germain buiten beschouwing laten en dan staat l’OM ‘gewoon’ bovenaan. Marseille was dus al een ploeg om rekening mee te houden, maar nu er een superspits is opgestaan helemaal.

Arek Milik is namelijk behoorlijk op schot. De Poolse spits scoorde 6 keer in de laatste 4 wedstrijden. In combinatie met het creatieve, stabiele middenveld lijkt Marseille nu helemaal niet te stoppen. Bovendien is de tegenstander deze speelronde weer even uit het veld geslagen.

Clermont kende een korte opleving met 2 overwinningen. Die opleving was echter van korte duur. De afgelopen speelronde werd er namelijk verloren van Saint-Etienne. Het lijkt daarmee onwaarschijnlijk dat de ploeg van Pascal Dupraz punten kan pakken in en tegen Marseille.

  • Marseille is de laatste 7 wedstrijden op rij ongeslagen

Udinese – Lazio

Tip: Aantal doelpunten: meer dan 1,5

In Italië spelen ze defensief voetbal, waardoor er weinig doelpunten vallen. Fout. Een klassieke misvatting. Sterker nog, in Italië vallen de laatste jaren bijzonder veel doelpunten. Tijd om daarvan te profiteren, bijvoorbeeld bij Udinese – Lazio.

Die wedstrijd pakken we niet voor niets. Lazio ziet namelijk gemiddeld de meeste doelpunten per wedstrijd van de gehele Serie A. Maar liefst 3.6 doelpunten per wedstrijd. Dat terwijl de tegenstander van vandaag er ook genoeg ziet.


Udinese vinden we niet bij de ploegen die gemiddeld de meeste doelpunten zien, maar het zijn er toch 3 stuks per wedstrijd. De laatste weken zijn de statistieken nog overtuigender. In 9 van de laatste 11 wedstrijden vielen er namelijk minstens 2 doelpunten. Dat zijn uitstekende statistieken!

  • Lazio ziet gemiddeld 3.6 doelpunten per wedstrijd
  • Udinese ziet gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd

Wedtip

  • Marseille wint & Meer dan 1,5 doelpunten bij Udinese tegen Lazio (7/10 units) @2.00