Finale feever voor bijna 3x je inzet!

Rublev(7) neemt het op tegen Bonzi(69) vandaag in de halve finale van Marseille. Bonzi verloor nog geen set dit toernooi en wist gister verassend van Karatsev te winnen. Bonzi is de derde Fransman op rij die Rublev treft op die toernooi in Marseille. De Franse fans zijn nogal partijdig en juichen veel in het voordeel van thuispelende spelers. Echter weet Rublev toch steeds te winnen. Hij verloor wel steeds een set. Vandaar de keuze voor winst.

Conclusie: Rublev win.

In de finale van Doha treffen vandaag Basilashvili(22) en Bautista Agut(16) elkaar vandaag. Basilashvili is goed in het toernooi gegroeit en maakte gister korte mette met Rinderknech. Bautista Agut won in een thriller met 2-1 van de Rus Khachanov. Op de vorige editie van Doha was dit exact dezelfde finale als vandaag. Toen werd deze gewonnen door Bautista met 0-2 (6-7/2-6). Ik ga er vanuit dat Basilashvili vandaag revanche wilt. Bautista zal zijn titel willen verdedigen. Het zal en ware clash worden die beide kanten op kan.

Conclusie: over 19,5 game.

In de finale van Dubai treffen Ostapenko(21) en Kudermetova(31) elkaar. Ostapenko won gister met 1-2 van Halep. Kuderetova kwam niet in actie gister vanwege een withdraw van haar tegenstandster. Ostapenko kwam gister steeds beter in de wedstrijd en ik verwacht dat dit vandaag weer zo gaat zijn. Kudermetova laat heel het toernooi al goed tennis zien en dit zal vandaag niet anders zijn verwacht ik. Beide dames kunnen vandaag hun eerste WTA titel pakken. De druk en spanning zal dus ook een rol spelen vandaag. De vraag is wie hier het beste mee om kan gaan. Vandaar de keuze om totale games te spelen.

Conclusie: over 19,5 game.