Europa rond: 10 competities, 10 safe bets, 20 keer je inzet!

In deze rubriek nemen we je elke zaterdag mee naar elke uithoek van Europa. De G5-competities in combinatie met leagues waar je nooit eerder op gewed hebt. We horen je het al denken: ach, er loopt er altijd wel eentje mis. Ongelijk kunnen we je niet geven, al moet je erbij denken dat slechts 1 op 19 van deze betjes juist moet zijn om winst te maken. We combineren hier 8 of 9 weddenschappen met een erg hoge slaagkans plus 1 of 2 zorgvuldig uitgekozen betjes die de odd wat opschroeven.

Natuurlijk is het niet aangeraden deze bet high stake te spelen; zie het als een leuke manier om een met voetbal gevulde zaterdag nog een spannend extraatje te geven! Hieronder de bet met bij elke wedstrijd een klein woordje uitleg over waarom we deze uitgekozen hebben.