Diogo Jota is ‘OUT’ en dat betekent dat deze sterspeler start!

Een gokje wagen op een doelpuntenmaker levert je meestal niet bizar veel op, tenzij je scherp bent op verrassende basisspelers en plotselinge wijzigingen. Dan kan het heel lucratief zijn. Bij Liverpool is er vandaag sprake van zo’n verrassende basisspeler en wij vertellen je wie het is!

Liverpool – Norwich

‘The Reds’ treden vandaag in eigen huis aan tegen Norwich. Liverpool stond midweeks nog in Milaan tegenover Inter voor de Champions League. Daar werd met 0-2 gezegevierd door de Engelsen. Aan vertrouwen ontbreekt het ze dus niet richting het duel met Norwich. Jürgen Klopp kreeg echter nog wel een behoorlijke tik te verwerken in aanloop naar dat duel.

“Nee, hij zal niet spelen tegen Norwich”

Daar zijn ze bij Liverpool zeker van. Diogo Jota zal niet spelen in het competitieduel met Norwich. Dat is een behoorlijke aderlating, want de spits heeft met 12 doelpunten en 1 assist een behoorlijk aandeel in de successen van ‘The Reds’

De aanvaller moest in het duel met Inter noodgedwongen naar de kant met een enkelblessure. Het wordt een race tegen de klok om Jota op tijd fit te krijgen voor het duel met Chelsea voor de League Cup, maar dit weekend is uitgesloten. Gelukkig staat er een betrouwbare vervanger klaar.

Het alternatief

Natuurlijk is het alternatief Roberto Firmino. De Braziliaan moet tot grote frustratie vaak Diogo Jota Mohamed Salah voor zich laten. In het duel met Inter verving Firmino de geblesseerde Diogo Jota. De spits had aan een half uur genoeg om de bevrijdende 0-1 tegen de touwen te knikken. Over het scorend vermogen van de Braziliaan bestaat daarmee geen enkele twijfel.

Tegen Norwich mag Firmino hoogstwaarschijnlijk in de basis starten en dan is een odd van 2.16 wel heel erg lekker.

Wedtip

  • Roberto Firmino scoort (6/10 units) @2.16